Despre Mobiente

Inovatie si Performanta din 1995

MOBIENTE este o companie românească înființată în anul 1995 specializata in productia de tricotaje si confectii textile, cu o tradiție binecunoscută în acest domeniu de activitate, colectand de-a lungul timpului cunoștiințe și experiență în domeniul tricotajelor si confectiilor textile pentru bărbați, femei și copii.

Suntem una dintre puținele fabrici din Europa care poate realiza în sistem complet integrat tricot si confectii textile impreuna cu alte materiale precum dantelă, mătase, piele sau orice alte tipuri de combinații.

Departamentul de producție tricotaje dispune de toate echipamentele necesare pentru a face articole de îmbrăcăminte tricotate de cea mai bună calitate. Capacitatea de producție estimată este de circa 45.000 de bucati / luna produse incheiate. Dispunem de mașini de brodat pentru a face toate tipurile de broderie, broderie personalizate pe tricot sau pe orice alte materiale.

In departamentul de confectii textile se realizeaza toata gama de produse, cum ar fi: sacouri, pantaloni, bluze, cămăși, tricouri, fuste, îmbrăcăminte sport, echipament de vânătoare sau pescuit și altele. Capacitatea de producție estimată este de aproximativ 25.000 bucati / luna.

De ce sa alegi MOBIENTE?

În scopul de a procesa cașmir, alpaca, lână, bumbac și alte amestecuri, departamentul nostru de spălare și uscare este echipat cu masini de spalat rufe si uscatoare profesionale de ultima generatie marca MIELE tehnologie 2015.

Pentru a realiza alte operațiuni de productie, avem tot echipamentul necesar pentru a fabrica la cele mai inalte standarde de calitate orice produse tricotate, indiferent de complexitatea lor.